Poradca,informátor v oblasti:
životosprávy,zdravotných
ťažkostí,formovania postavy.
J-Synek2.jpg
Diviaky nad Nitricou 33
Mailom:fitness7@azet.sk
Telefonicky:0918490828
Po-Ne:8-20hod.

Pri objednávaní produktov napíšte do mailu okrem adresy
aj vaše telefónne číslo.
Objednávky príjimam:
Mailom : fitness7@azet.sk
Mobil:0918490828
Osobne po dohode
Poštovné sa pohybuje v rozmedzí:0,90-3,60 eur,
v objednávke nad 70 eur sa poštová služba neplatí,
v určitých prípadoch aj pri nižších objednávkach.
Odosielanie výrobkov:do 24hod./ak sú na sklade/

Pri objednávaní produktov napíšte do mailu okrem adresy
aj vaše telefónne číslo.

Jednou z najušľachtilejších činností je znižovanie bolesti a utrpenia druhým.

Príčina vzniku rakoviny

Zapomenutý objev německého držitele nobelovy ceny:
Napsal Svět kolem nás dne 10. červenec 2014. Kategorie Zdraví
Příčinu rakoviny objevil již v roce 1923. Základní příčina
rakoviny byla oficiálně objevena před rokem 1923 a její objevitel za
to dostal Nobelovu cenu za medicínu. Ví o tom jen malý počet lidí
na světě, protože je tato pravda před veřejností bohužel
skrývána.

V roce 1931, německý vědec Otto Heinrich Warburg (1883-1970)
obdržel Nobelovu cenu za objevení základní příčiny vzniku
rakoviny. MUDr. Warburg objevil, že rakovina je výsledkem
nefyziologického způsobu života.

Nefyziologickým způsobem stravování (jíme převážně stravu,
která organizmus okyseluje)a fyzickou neaktivitou se v těle vytváří
kyselé prostředí slabě zásobované kyslíkem.

Kyselost z buněk vytlačuje kyslík a nedostatek kyslíku v buňkách
zase vytváří kyselé prostředí.MUDr. Warburg řekl: „Nedostatek
kyslíku a zakyselení jsou dvě strany téže mince: máli někdo
jedno, má i to druhé“. Jste li hodně zakyselení, automaticky
vašemu organizmu chybí kyslík; a když vám chybí kyslík, tak máte
zakyselený organizmus. Kyselé prostředí je prostředí bez
kyslíku.

„Odeberete-li zdravé buňce 35% jejího kyslíku, dokážete z ní
udělat rakovinovou buňku za pouhé dva dny“, tvrdil MUDr. Warburg.

„Všechny normální buňky mají maximální potřebu kyslíku,
avšak nádorové buňky mohou žít bez něj. To je pravidlo bez
výjimky“.

Tkáně s nádorem jsou kyselé, zatímco ty zdravé jsou zásadité

Ve svém díle „Metabolismus nádoru“ MUDr. Warburg uvádí, že
všechny karcinogenní formy splňují dvě základní podmínky:

kyselost krve a hypoxii (nedostatek kyslíku pro metabolismus buňky).

Objevil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nevdechují kyslík) a
že nemohou přežít vpřítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. A
že mohou přežít jenom s pomocí glukózy a vprostředí bez
kyslíku

.Proto nádor není nic jiného, než obranný mechanizmus, kterého
naše buňky používají,aby přežily v kyselém prostředí, v němž
je nedostatek kyslíku.

Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí bohatém na kyslík,
které umožňuje, aby mohly normálně fungovat. Nádorové buňky
žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Objevil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nevdechují kyslík) a
že nemohou přežít vpřítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. A
že mohou přežít jenom s pomocí glukózy a vprostředí bez
kyslíku.

Proto nádor není nic jiného, než obranný mechanizmus, kterého
naše buňky používají,aby přežily v kyselém prostředí, v němž
je nedostatek kyslíku.

Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí bohatém na kyslík,
které umožňuje, aby mohly normálně fungovat. Nádorové buňky
žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Kyselost a zásaditost organizmu je výsledkem stravy

Poté, co je dokončen proces trávení, vytváří potrava (dle svého
nutričního profilu) podmínky pro kyselost či zásaditost v těle.

Jednodušeji řečeno, zásaditost organizmu závisí na tom, co
jíme.

Kyselé nebo zásadité prostředí se měří pomocí pH stupnice od 0
do 14, kde 7 je neutrální zónou. Od 0 do 7 jde o prostředí kyselé,
od 7 do 14 zásadité.

Aby naše buńky mohly dobře fungovat, potřebují lehce zásadité
pH, malinko nad 7.

U zdravého člověka dosahuje pH v krvi 7,40 – 7,45. Krev se
neustále sama reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti.

Avšak některé potraviny krev okyselují a znečišťují
organizmus.

Kyselinotvorné potraviny:

Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Je ze všech potravin nejhorší,
protože neobsahujebílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, nýbrž
pouze uhlovodany, které škodí slinivcebřišní. Jeho pH je 2,1
(velmi kyselé).

Maso (všechny druhy)
Výrobky živočišného původumléko, sýry, smetana, jogurty atd.
Rafinovaná sůl
Rafinovaná mouka a všechny její deriváty, jako jsou těstoviny,
dorty, sušenky apod.
Chleba
Margaríny
Kofein
Alkohol
Tabák
Veškeré průmyslové a konzervované potraviny, které obsahují
konzervanty, umělá barviva a aromata, stabilizátory atd.
Antibiotika a obecně všechny léky




Zásadotvorné potraviny:

Veškerá syrová zelenina. Některá má sice kyselou chuť, ale v
těle se změní a stane se zásaditou.Ovoce. Například citron
dosahuje v těle velmi vysokého stupně zásaditosti (nenechte se
zmást jeho velmi kyselou chutí).
Mandle. Jsou velmi zásadité.
Celozrnné obiloviny: jedinou zásadotvornou obilovinou je proso.
Všechny ostatní obiloviny jsou lehce kyselé, ale ideální strava
musí obsahovat i určité procento kyselin, takže je dobré jíst i
trochu obilovin. Veškeré obiloviny se musí jíst uvařené.
Med. Má velmi vysokou zásaditost.
Chlorofyl. Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velice
zásaditý.
Voda. Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Buďte pořád dobře
zavodnění, pijte vodu po malých doušcích po celý den.
Cvičení. Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organizmu, protože
rozvádí kyslík pocelém těle. Sedavý způsob života ničí
život.

Chemoterapie ne léčí, nýbrž zhoršuje kyselost organizmu

Chemoterapie okyseluje tělo do té míry, že tělo musí sáhnout do
svých zásaditých rezerv,aby neutralizovalo kyselost. Přitom musí
obětovat minerály (vápník, hořčík, draslík), které se
nacházejí v kostech, zubech, končetinách, nehtech a vlasech. Proto
vidíme změny na osobách, které dostávají chemoterapii, mimo jiné
i padání vlasů. Ostatní léky rovněž zhoršují kyselost
organizmu, takže je třeba se jim vyhýbat jak jen je to možné.

Správná míra pH

Jak již bylo řečeno, je zcela nemožné, aby rakovinu dostal
člověk, který se stravujezdravě, pije hodně čisté vody a
cvičí.

Chcete-li se správně stravovat, zajistěte svému tělu 60%
zásadotvorné stravy a vyhýbejtese výrobkům, které jsou z větší
části kyselinotvorné, jako jsou sycené nápoje, sladkosti aprodukty
rychlého stravování.

Nepřehánějte to se solí a používejte ji co možná
nejméně.Když jste nemocní, postarejte se, aby vaše strava byla
zásadotvorná alespoň z 80%.

Máte-li nádor, tak se snažte vytvořit ve svém těle co možná
nejvíce zásadité prostředí.

Toho můžete dosáhnout pomocí stravy, cvičení, vyhýbání se
stresu a doplňováním chlorofilu.

Názor odborníků

„Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než
konečná míra zasycenosti tělakyselostí“, řekl George Crile z
Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

„Nesčetné názvy nemocí nejsou důležité-důležitá je
skutečnost, že všechny ty nemocimají stejnou základní příčinu:
přemíru kyselosti v těle.“ – MUDr. Theodore A. Baroody, v knize
“Zvyšuj zásaditost nebo zemři” (“Alcalize or Die”).

„Zvýšená kyselost organizmu je příčinou všech degenerativních
nemocí. Když dojde kporušení rovnováhy a organizmus začne ukládat
kyselost a texické látky ve vyšší míře,než dokáže vyloučit,
pak se objevují nemoci“ – MUDr. Robert O. Young.

Zdroj: en.wikipedia.org, překlad: svobodnenoviny.eu
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one